Idag har det skitats ner ordentligt här hemma. Så fick till en storstädning också. 
Fick egentid några timmar så passade på att plantera om förra veckans inköp, en gullranka. Den var för stor för vår tilltänkta plats så nu är det två mindre krukor istället som blev perfekt. Plus en liten stickling. 
Passade även på att fylla på jord i andra krukor. Älskar att gräva i jord! Och att pyssla när man är ensam hemma. Lite radio och te på det. 
 
Har inte gjort mycket mer idag än detta och sovit till och från. Försökt läsa till nästa kurs som börjar om en vecka, direkt efter opponeringen. Men nog pratat om skolan. Fy.
 
 
Har mått lite dåligt idag, men bättre än de senaste två-tre dagarna. Jag vet iaf att det är PMS så det känns mer okej. Hoppas det går över snart bara för denna mensperiod har varit riktigt jobbig, både fysisk och mentalt. Tyvärr krockade skiten med socialt igårkväll men jag persade mig igenom. Med några reflektioner rikare också.
 
Imorgon ska jag tidigt till skolan för jobb på biblioteket, sen tillbaka till stan för hypnoanalys och så vidare hem för att se vilken uppsats jag ska opponera på. Resterande vecka blir förberedelse för sista fasen i uppsatskursen. Snart är det över!
 
Nya tag imorgon som vanligt på en måndag :)
söndagsreflektion,