Nu har jag druckit upp mitt kaffe och ska ner till tvätten igen. Sen när jag kommer upp igen börjar plugget. Idag ska jag skriva klart min uppgift som ska in imorgon. Det är lite finlir kvar bara så ska bli klar så fort som möjligt. Sen är det nästan heldagsfokus på uppsatsen. 
 
 
Igår gjorde jag ett veckoschema med anledning till att nästa kurs som startar om en vecka innehåller väldigt mycket text och jag insåg att jag behövde schemalägga min tid och fördela arbetet mellan uppsatsen och parallellkursen. Dels är det skönt att konkret kunna pricka av en lista och se att man faktiskt har gjort något, dels behövs en planerad riktning för ibland sitter man där och vet inte vilken ände man ska börja i. Då är det skönt att luta sig tillbaka på sin egen planering och lista så att man iaf får någon del gjord.
 
 
Väldigt simpelt och kort men det är oftast det som hinns med. Det gröna för Skrivandet konst II som avslutas denna vecka med skrivuppgift, seminarie/mini-opponering. Gult för uppsatsen. Rosa för den nya kursen Kärlek i Litteratur. Lite blått för träning men det brukar alltid förändras beroende på humör och ork den dagen.
 
Jag var lite sent ute att kolla litteraturen för det nya och även om mycket ska läsas i kompendiet samt en bok med samlinga av texter jag hade från epokkurserna så var det facklit. som jag behövde beställa också. Så jag hoppas det hinner komma till nästa vecka. Ska inte klaga på kostnaderna heller. Det har varit väldigt få saker att köpa under mina studier, mycket går att låna. Men visst svider det lite. Särskilt i denna kurs för jag har inget stort intresse för denna nisch. 
 
Skulle behöva skriva ut läslistan men fick skriva ned den i häftet istället så jag ser vad som ska läsas inför varje tillfälle. Försöker alltid ligga en vecka i förväg så man hinner läsa genom flera gånger och analysera ordentligt.
 
Det är något tryggt med planering och listor:)
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej