Sitter här och försöker äta mina ägg med inflammerad visdomstand, dvs begränsad öppning i käken och tandvärk. Kul! Får nästan in den lilla teskeden utan att tappa allt i knät. Ringde igår om en tandläkartid så ska dit på tisdag tack o lov.
 
Äntligen regnar det för övrig. Det behövs verkligen. Lite segt att ta sig iväg till gymmet om en timme men regnkläder på bara. 
Gymmet öppnar kl 9 och jag vill gärna vara där då. Cykeln står tyvärr i stan sen igår så jag får trava bortåt. Men blir bra uppvärmning. Jag cyklade till stan igår för att ta bussen till Linköping och Tomas hämtade mig med bil. Sen hämtade han sin cykel från Eneby och jag tog bilen hem. Sen kom jag aldrig iväg till stan för att hämta hem cykeln pga trött så förhoppningsvis står den kvar efter en fredagsnatt. Litar inte riktigt på city för jag vet att min cykel sticker ut.
 
Nåväl. Idag ska vi till Linköping igen men till Tomas syster för att fira hennes ena son och mot eftermiddagen vidare till ett par vänner. Så ser fram mot denna dag!
 
Det jag gjorde i Linköping igår var samma som i torsdags - upplärning i biblioteket på Universitetet inför sommarjobbet. Kom dit redan 9 så jag hade en timme egentid i solen. Ringde mamma också, såklart, för att fördriva en halvtimme. Går ganska lätt när vi väl sätter igång.
 
skrev ner lite kom-ihåg-saker till sommarjobbet
 
Det gick bra men var bara där två timmar. Dels för att det inte händer något på biblioteket under sommaren och jag kände att vi hade gått igenom det som behövdes. Jag kände mig risig i huvudet och kroppen så gick tidigare. Men jobbet blir nog bra. Väldigt bra chans att lära sig olika områden på biblioteket och kanske få in en fot. Eller som merit i alla fall. 
Så nästa vecka är sista innan sommarjobbet kör igång så den är småplanerad med lite saker :)
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej