Ny vecka! Dags för sommarjobbet :)
 
Ska cykla iväg till resecentrum 7.20 för att ta pendel + buss till universitetet och biblioteket. Att jag börjar kl 9 gör att jag kan gå upp samma tid som vanligt detta sommarlov, nämligen cirka 6.30. Idag dock kommer jag att komma hem efter 19 då biblioteket stänger 18 på måndagar och jag, tillsammans med tjejen jag kör vaktmästeriet med, har stängning. De andra dagarna slutar jag 16. Lite ovant med tider att förhålla sig till men jag tror jag kommer trivas med det. 
 
Får erkänna, som jag skrivit tidigare, att jag hade kunnat tagit ett helt sommarlov fritt från jobb faktiskt. Har inga problem med det detta år. Men jag vet också att jag älskar att ha något att göra om dagarna. Att komma hem nöjd och nu har jag ju inget jag måste läsa heller. Det är ju relativt lugnt på biblioteket nu på sommaren så det är bra men alla rutiner är ju nya för mig. Har haft introducering på vaktmästeriet (post, fjärrlån, etc) och lånedisk (sortering böcker, utlån, omlån, studenthjälp etc) men det blir ju en annan sak att praktisera dagligen. Så jag tror i slutet av veckan löser det sig. Ska försöka att vara snällare mot mig själv måndag och tisdag, ifall det strular :) Tack o lov är jag ju inte själv. Den andra tjejen är mer van på alla områdena, samt några ordinarie jobbar. 
 
Igår förberedde jag inför veckan, vilket är roligt! Lunch-lådor med köttfärssås (med broccoli + olivolja), kokte ägg inför några frukostar, ett gäng biffar till sena kvällar samt lc-bröd i frysen. Så förmiddagen spenderades i köket, tog en sväng på gymmet, hemma sen igen fortsatte jag pyssla. 
 
Dags att avrunda här och städa bort frukost och tre miljoner kaffekoppar som sprider ut sig i lägenheten varje dag. 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej