Sista dagen på vaktmästeriet. Nästa vecka halvdagar ute i lånedisken. Fort det har gått? Två veckor - poff!
 
 
Kaffet var välbehövligt idag. Strax efter duschen för att vakna till. Både jag och Tomas har snurrat runt hela natten utan sömn. Misstänker att det var torsdagens full-rulle-rush som höll mig vaken. Efter jobbet gymmade jag. Sen direkt till Willys för sista inhandlingen, där jag ändå glömde saker pga disträ. Hemma blev det ned till tvättstugan och under tiden förberedde jag maten inför helgen. Stekte upp grönsaker och halloumi (då vi inte grillar), lagade kvällsmaten + matlåda. Upp o ner i tvättstugan, äta middag, packa väska, hänga tvätt etc. Höll på till halv tio och varvade ej ned innan vi släckte lampan. Alla fel med andra ord!
 
Denna dag hade jag verkligen velat sovit då vi direkt efter jobbet åker iväg och ut till skärgården för en helg med vänner. Så kommer (som vanligt) somna tidigt ikväll. Eller så kör vi på övertrötthet!
 
Slutar en timme tidigare idag så dagen kommer gå ännu fortare. I och med att mina dagar är indelade i cirka två timmarspass så skiftar sysslorna lite under dagen, så överlag blir det inte så långrandigt. 
 
Ser fram mot helgen och lite socialt. Har ju fortfarande sommarlov!:) 
 
Det var det. Har inte mycket inspirerande att skriva om. Häh
morgonkaffet,