Här hängde vi idag. Söndag = klätterdag. 
Har tillsammans sett fram mot det hela veckan. Nya leder denne vecka också så det var roligt! Tomas var inte riktigt med i huvudet pga plugg som väntade hemma stressande så vi tog en effektiv timme med klättring och lite styrka efteråt innan vi cyklade hem igen. Blev många lutande banor idag så är lagom mör i kroppen. Fin träningsvärk från gårdagens backintervaller och benträning också som försvårade lite men det är väldigt skönt att avsluta veckan med att vara genomkörd och mör.
 
Har kört på med filosofin i veckan men även tagit mycket tid bort från studierna. Jag har känt mig klar liksom. Trött på boken, trött på texterna. Jag tror det sitter hyfsat. Helgen nu har jag tagit helt ledigt från läsandet. Salstentan är på onsdag och jag känner mig okej med det.
 
 
 sambon har nallat kameran och fotat mina fina stunder vid böckerna (japp samma myskläder jämt)
 
Annars denna vecka har jag börjat jobba mina få timmar på biblioteket på Campus Valla igen. Det har kommit igång lagom successivt med skolan igen med andra ord. Efter salstentan på onsdag så har jag en 4 dagar kvar innan första föreläsningen så jag hinner i lugn och ro läsa in på nya kursen. Jag har även fått kurslitteratur jag beställt som jag ser fram mot att bläddra i!
 
Mer i veckan: ny kyl-och frys! I onsdagskväll upptäckte vi att kylen lagt av, ej frysen dock. Lite panik men vi ringde morgonen efter och fick en ny! Mer utrymme inuti vilket alltid är bra och dessutom fräsch. Ingen manual dock så vi vet inte vad vi ska göra med displayen. Men får ringa om det. Det är sådan lyx att kunna ringa om sådant och inte behöva stå för det själv eller bänka ut skiten på egen hand. 
Igår fortsatte vi rensningen här hemma. Vi började på nyårsdagen med ommöblering och i torsdags när köket blev lite omruskat så gick vi genom delar av köket. Igår tog vi resterande lägenhet och slängde massor av saker samt samlade ihop sånt som kan skänkas. Det är en befriande känsla att göra så. Rå om sitt hem och rensa ut prylar.
 
Bra träningsvecka också med långpass i tisdags, snabbdistans torsdags och lite lördagsintervaller i backe i Vrinneviskogen med efterföljande lättare benträning. Ett snabbt styrkepass i fredags och idag har vi ju klättrat + styrketräning efteråt. Har även rastat min relativt nya cykel för att komma ut om kvällarna. Ny racercykel som jag köpte efter jul! Första på cirka 3 år tror jag. 
 
I fredags lunchade jag med mamma också vilket var en av höjdpunkterna på veckan. Har inte träffats sen mellandagarna så det var dags. Det blev tillräckligt kring jul kände jag men nu var det dags igen. Man behöver paus från både familj, vänner och partner ibland, så är det ju:) 
Kan knappt tro att det har gått två veckor in på januari. Men jag tycker om det. Full fart framåt!
 
 
söndagsreflektion,

1 kommentarer

Emelie

14 Jan 2018 15:50

Åhh så kul det är med bouldering :)

Svar: Ja, jag har fastnat för det :) Har kört 5-6 gånger nu. Roligt med nytt i träningslivet! Lika roligt som det är med nya väggar, lika arg kan man bli när det inte funkar första gången haha
Maria

Kommentera

Publiceras ej