En halvtimme sen klockan ringde har jag ordnat det sista med dagens frukost och matlåda som förberedes igår och ska tas med till skolan. Har även skickat iväg två ansökningar som sommarjobb. Skönt att starta veckan produktivt.
helgfrulle
 
Svårt med ansökningarna. Jag vet liksom inte vart jag ska skicka mailen? Men målet denna vecka är att få ut ett antal trådar så får man se om man har tur. Länge sen jag skrev ansökan, känner mig alltid så inställsam. Har ju inget imponerande CV direkt heller. Men men! Hoppas verkligen på att få något över sommaren. Jag är inte behov av det rent ekonomiskt men erfarenhet och sysselsättning är också guld värt. Förra året behövde jag sommarlovet, som jag också tog, för huvudet var helt slut. Men i år skulle det nog vara roligt med att bryta studierna med något annat emellan.
 
Så idag - jobb ca 9-11, föreläsning/seminarium 13-15 med plugg innan och efter. Tycker det är skönt med att spendera heldagar i skolan. Åka tidigare hemifrån än vanligt och komma hem på eftermiddagen som en arbetsdag. Lite mycket att packa med bara. Dator, några böcker och matlådor. Väger as att bära runt på. Men vill gärna sitta kvar och läsa lite, förebereda till morgondagens föreläsning/seminarium också. Annars sitter jag mycket med kommande B-uppsats. Den sätter igång på allvar mer denna vecka, eller kanske nästa, men känner mig ett-två steg framåt så det är avkopplande! Lika nervös som förväntansfull att få skriva om något intressant och egenvalt.
 
Nu när vi äntligen fått snö så njuter jag av vår utsikt lite extra!
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej