I måndags var jag lite stolt över att jag hade tagit helg, på riktigt. Nu imorse tog jag morgon, på riktigt. Utan dator, utan youtube (min rutinmässiga "morrontv"). Utan internet. Bara radio och en drös tidningar och lite korsord, med kaffe. 
Simpelt men värdefullt. Därför gillar jag också att gå upp tidigt. Iaf kring 6.30. Då hinner jag med min morgonstund som är så viktig. Idag vaknade jag 6.30 som alla dagar men hade sovit dåligt och med ganska mycket ångest så jag var inte så utvilad imorse. Därför blev det ingen morgonträning som tänkt men en väl unnad stund här.
 
Igår lämnade jag in min preliminära slutversion på uppsatsen till min handledare. På måndag ska vi ses för att gå genom den. Sen ska den, efter ett sista finlir, på torsdag nästa vecka in till eximinator för ett (förhoppningsvis) godkännande. Då ska den vara helt klar. 
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har droppat allt för tillfället. Kan säkerligen fila på den avslutande diskussionen och på inledningen men får se om jag sätter mig med det i helgen. Annars tror jag faktiskt att jag ska försöka slappna av.
 
Jag tycker personligen att den bör klara sig genom godkänt. Det kommer alltid att finnas något att göra bättre. Och handledaren kommer alltid att trycka på det. Men det ligger fortfarande hos mig att ta till mig tipsen eller ej. Några av hans kommentarer har jag inte helt tagit till mig t.ex. för att jag ibland känner att han kanske inte har läst genom det tillräckligt osv.
 
Överlag är jag väldigt nöjd med honom. När jag tidigare har fått tillbaka utkast som jag har skickat så har han även pillat (med arga, röda markeringar) med stavning och ord, vilket inte är deras huvuduppgift men bra ändå. Dock håller jag såklart inte med i allt och det har känts som att han ibland har glömt att det bara är en B-uppsats, trots allt. Men i slutändan hänger det på examination och även min prestation i opponeringen.
 
Nog om det. Så, fredag igen. Kändes som det var nyligen jag var på landet. Som alltid. Får se hur helgen blir.
morgonkaffet, psykisk ohälsa,