trött maria idag! men en natt jag har sovit fullt ut. och idag har jag inte behövt ha väckarklocka.
 
Idag och fram till söndag har jag äntligen heldagar att sitta med hemtentan vi fick i måndags. Måndag, tisdag och onsdag har varit heldagar iväg i skolan utan möjlighet att skriva. Gick upp igår kl 6 för att hinna en timme innan jag åkte iväg och på kvällen från att jag kom hem efter 18 hann jag bara 1.5 timme innan huvudet sa ifrån. Jag är ju mest effektiv på morgonen, som nu!
 
Det går sakta denna gång. Alldeles för sakta och osäkert. Men jag skriver och det kommer lämnas in någonting i alla fall. Fördelen med hemtenta är att man lär sig mer på det än salstenta. Man måste ju analysera med och leta i böckerna efter relevanta fakta. Men jag vill bli klar så fort som möjligt så jag kan återgå till att plugga till konsten som har salstenta om tre veckor samt en hemtenta i litteratur under samma tid. Jag har nog koll på det i slutändan.
 
Så det rullar på och även om jag sitter mycket vid datorn är det mest vid gamla Word och inte sociala medier. 
Jag är SÅ glad att jag ställde in yogaretreaten i helgen, det hade absolut inte gått att skriva allt idag. Bra Maria!
 
Nu fortsätter vi torsdagen.
 
 
 

3 kommentarer

Isabell Hedberg

21 Sep 2017 09:15

Vi har bara haft salstentor, men som du säger så tror jag att man lär sig mer vid hemtentor så skulle gärna testa på det.
Håller tummarna att det går bra och smidigt idag!

Svar: Ja det har sina för- och nackdelar. Hemtentamen kräver mer analysering och mer ingående förståelse så det sätter sig på ett annat vis i huvudet:) Jag är glad att vi har både och.Tack för peppen, det går framåt i alla fall!
Maria

Jessica Högberg

21 Sep 2017 09:18

Stort lycka till!!!

Svar: Tack! det går framåt iaf:)
Maria

lars

21 Sep 2017 09:45

Lycka till med tentan
Ha en god Torsdag

Svar: Tack! Trevlig torsdag till dig med
Maria

Kommentera

Publiceras ej