Sitter med kvällsmiddagen och njuter av söndagskänslorna. Har varit en riktigt skön söndag! Helgen överlag har varit bra och lugn, som vanligt. Jag hittar inte på mycket om helgerna vilket är varken bu eller bä. Vill ofta mer än vad jag orkar. Tycker dessutom det är svårt att höra av sig till vänner efter lång tid. Blir nervös att jag inte kommer vara tillräckligt pigg eller rolig att umgås med när hjärnan snabbt blir trött.
 
Sen styr vardagarna hur helgen ser ut. Jag behöver lugnet på helgerna som kommer med att inte behöva åka iväg någonstans. Samtidigt som jag behöver stimulansen.. Ja, oviktigt dilemma egentligen. 
 
Helgen i korthet/verkligheten;
 
¤ Min födelsdag i fredags! Började med kaffe på sängen, morgonpasset i p3 och sambomys. För mig som alltid går upp direkt när jag vaknar var det en liten pärs att stanna kvar men ville inte förstöra Tomas ompysslande. Jag vaknar jämt med huvud- och kroppsvärk och måste gå upp.
Sen blev vi ändå tvungna till slut och då fick jag fixad frukost - ost- och äggmackor! På beställning. Mm lyx för mig. 
 
 
Ja, det var inte fancy upplagt, bara tillgängligt. Såg på Morgon'teve' på svtplay som omväxling. Så himla lagom. Sen satte vi oss vi varsina dator med varsina hemtentor. Sånt himla kämpande med denna jäkla text. Men jag hoppade även mellan till konst och litteratur - plugg som omväxling. Man behöver komma bort från texter också, inte bara sitta och nöta. Man kan få många fler insikter med lite avstånd.
 
Tog även en träningspaus med min nya leksak:
 
 Har funderat länge på att investera i en så nu har jag/vi en! Perfekt för hemmaträning tillsammans med stång, hantlar, gummiband, chinsstång och pilatesboll - vem behöver gym?
 
På kvällen gick vi i regnet ner till stan och in på Världens Bar för hamburgare och UNO. På vägen hem köpte vi lösgodis och slutade med filmkväll hemma. Alltså det är så himla soft med såna kvällar, även på födelsedag haha
 
 
 
¤ Lördagen startades halv tio och sockerbakis. Satt sen fram till 13 med ständig kaffepåfyllnad och skrev på hemtentan i historia och till slut - > klar och inskickad! Exakt två dygn innan deadline. Orkar inte med texten mer. Frukostlunchen satt bra efter den prestationen.
 
 
Resten av lördagen gick i såsighetens tecken med lite konststudier däremellan. Dagen gick så himla fort eftersom vi vaknade ca 3 timmar senare än vanligt så helt plötsligt var det kväll och vi kollade dokumentärer istället.
 
Idag då? Morgonträning för min del ute i skogen, läsning och analyserande av "Pengar" till seminarie på tisdag. Lite promenerande och söndagshandling. Försök till akvarellmålning.
Ja sådär lite lagom igen.
 
Ja, min helg kan nog beskrivas som 'lagom'! :)
 
söndagsreflektion,

2 kommentarer

Jessica Högberg

25 Sep 2017 21:50

Grattis i efterskott!
Grattis till inskickad tenta, bra helg🙃

Svar: Tack och tack! Ja det blev en bra helg på flera sätt ^^ På nästa tenta nu bara!
Maria

Jessica Högberg

28 Sep 2017 12:20

Ha ha, ja, alltid en ny tenta att se fram emot=)

Svar: never ending story. tjusningen med studier^^
Maria

Kommentera

Publiceras ej