Kaffet har fått komma tillbaka i full kraft igen! 
 
Ja, min kaffedetox/nedskärning behövs inte längre. Om en vecka var det tänkt att åka på yoga-retreaten 22-24 sep men jag har fått ställa in den. Det gör mig ledsen men det är så det är. Det är alldeles för mycket för mig att göra i skolan för att kunna åka iväg 3 dagar utan chans till att plugga. Jag åker dessutom över en hemtenta och att förlora 3 dagar att skriva är för mycket. Det kommer inte ge den avslappning som är tänkt utan ge bakslag åt andra hållet. Så för min egen skull och stressnivå tjänar jag mer på att vara hemma. 
 
Men det tog emot att göra det. Jag ville verkligen det här och för en gång skull var jag inte orolig att testa något nytt. Men det finns kvar och jag vet att jag ska dit någon gång. Jag får skapa min egen retreat här hemma för under lördagen kommer jag vara ensam hemma. Det blir bra det med.
 
Istället kommer jag att fira min födelsedag på hemmaplan (22 sep)! Både jag och sambon sitter med hemtenta nästa vecka hehe men vi ska förmodligen ut och käka på kvällen i alla fall. Jag känner mig redan lugnare sen jag ställde in retreaten och har försökt lägga upp studierna så jag får lugn fritid också.
 
 
 
Dock så är det så himla intressant med litteraturvetenskapen så den läser jag mer än gärna, kanske för mycket ibland. Jag vill mer än vad jag har verktyg till.
Nåväl, lyxproblem.
 
Nu har jag ätit upp min frukost och druckit upp det underbara kaffet. Kaffe och äggknäcke är en bra kombo.
Om en halvtimme ska jag promenera in till stan och till Campus-bussen igen. Varit iväg varje dag denna vecka. Men kommer hem igen halv två då föreläsningen bara är 10-12. På bussen ska jag läsa Strindberg och när jag kommer hem ska jag och Tomas ta oss ut till skogen för träning.
 
Sen är det fredag!
morgonkaffet,

3 kommentarer

norrbotten emma

15 Sep 2017 08:16

hoppas du får en fin fredag =)

kram

Anonym

18 Sep 2017 14:26

Gillar din blogg något enormt. :)
Känner så igen mig i dina texter. Har du någon mail man kan nå dig på?
Kram från en Ida

Svar: Det var roligt att höra! En tänker ofta att en skriver för sig själv och inte offentligt. Ja, jag har en mail men är försiktigt att ge ut den. Det beror på syftet är isf:)
Kram
Maria

Anonym

19 Sep 2017 18:51

Jaha okej, vad synd men jag förstår. Syftet är att det är lättare att skriva tänkte jag än att skriva massor i kommentarsfältet. 😊

Svar: Okej men hos mig är du välkommen att skriva i kommentarsfälten och ha dialog här mellan också:)
Maria

Kommentera

Publiceras ej