Det här gör mig så glad - sensommar/höst! 
 
Förutom att det har regnat nästan varje morgon, och över dagen med iof, senaste dagarna. Men i övrigt gillar jag förändringen som sker. Skönare luft, lugnare sinne, mindre hets att vara ute 24/7 för att solen skiner och man "måste ta tillvara på dagarna (!)". 
 
Skolan och dagarna rullar på, förstår inte hur vardagar kan gå så snabbt. Jag gör mina matlådor, åker bussen fram och tillbaka, släpar på min jäkla väska som väger bly av dator, böcker och mat. Blir lite frustrerad över flängandet fram och tillbaka men kommer på mig själv med att det var ju det här jag ville. Jag gillar ju rutiner och att ha något att åka iväg till, och att få komma hem. Så det är lugnt :)
 
pyssel från förra veckan när jag var gräsänkling
 
Tomas och jag har även denna termin börjat gå om varandra. Så vi säger mest godmorgon och godnatt de flesta dagarna. Helgerna blir extra mysiga just därför, även om vi hittar på saker då också. 
 
 
Jag försöker komma in i någon studieteknik. Det går sådär men det går framåt. Måste finna en teknik som är effektiv nu när jag får så många mellantider och restid. 
Dem säger att under tredje terminen kommer tempot höjas på mängden arbete men jag om jag kör som jag har gjort tidigare kommer det gå bra, för de andra terminerna tror jag faktiskt att det blev lite i överkant för min del. 
Det jag märker av är litteraturvetenskapen som verkar ha satt en hög ribba och jag gillart. Jag känner att jag kommer lära mig mycket som kommer att bli till fördel nästa termin - som det ska med andra ord. Jag saknade en del från de förra terminena och hade andra förväntningar. Men det verkar som att det kommer att infrias till hösten kan man säga.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej