Redan. Härligt! Idag har jag en längre dag framför mig igen. Går hemifrån 7.20 och kommer komma hem efter 18.30.
 
Inget märkvärdigt mot ett jobb men i jämförelse med tidigare kurser har vi nu ibland lite mer tid i skolan. 
 
Och idag ska vi ha information om kommande termin då vi ska välja inriktning (mellan historia, konst - och visuell kommunikation, litteraturvetenskap och filosofi) så det blir intressant och roligt! Jag är himla pepp på termin 4. Sen idag har vi föreläsningar 10-12 och 13-15. Jag ska även få in mina två bibliotekstimmar så det blir mellan 15-17.
 
Nu är det full fokus på konsttentan tills vi får hemtenta i litteratur på tisdag nästa vecka för då kommer jag inte hinna med lika mycket. Så den här veckan är jag så väldigt mycket lugnare inombords. Det går ju i vågor och varje vecka är den andra olik vilket är en tröst när man är stressad en period.
 
Igår hade jag seminarie 8-10 så jag kom hem redan halv tolv. Och hela dagen framför mig! Älskar tidiga mornar just därför. Tomas var även hemma igår så vi pluggade fram till 15 och sprang sen ut till skogen och utegymmet för benpass som paus. Solen var framme, perfekt temperatur, nauren är sådär perfekt höstig nu - löv kvar på träden som skiftar i alla färger man kan tänka sig och lite krisp på marken. Blev väldigt glad av det. 
 
Resterande timmar till halv åtta ungefär gick åt att förbereda matlådor och frukost till idag och så körde jag lite halvhjärtat med konstplugget. Kollade upp begrepp osv. Så bra tisdag!
Vi kör en lika bra onsdag.
--------------------------------------
Dagens lunch - stekt korv med grov bulgur
- kokad grov bulgur (från Sevan - stor dos protein) + stark sås (från Sevan det med)
- sojakorv stekt i smör med hackad tomat + riven muskor, svartpeppar, med en liten skvätt havregrädde
 
 
- i botten ligger upptinad spenat och haricot verts. så det har inte tillagats utan kommer bli varmt med micron. försöker undvika att värma spenat flera gånger.
Gick på 20 minuter - simpelt och gott.
morgonkaffet,