har guld/kaffe i mun! Uppe med tuppen idag, trots ingen lektion att åka till.
 
Extrajobbet på biblioteket på Valla är dessa dagar lite sisådär hehe. Jag jobbar ju måndag och onsdag, endast två timmar per gång, vilket hade passat förra terminens schema bättre. Nu får jag oftast åka in extra för att det är inte alltid vi har föreläsningar på onsdagar utan övriga dagar istället. Förra veckan började vi ny kurs och nu har vi föreläsningar måndag, tisdag innan de andra ämnena sätter igång.
 
Så, idag åker jag in med åtta-bussen, jobbar 9-11, sen hem igen med 11.18-buss och så innanför dörren cirka halv ett. Så för två timmars jobb blir en borta 5 timmar. Ganska mycket extratid som ibland känns som att man kunde göra vettigare saker än att vänta på buss och restid. Nu för tiden tar bussen oftast en timme istället för 45 min pga allt vägarbete på vägen. 
 
Nu ska jag ta med mig textkompendiet för litteraturkursen och läsa på bussen, så har man gjort något vettigt på vägen! Och sova lite förmodligen. Samt frukost:)
Jag har även fått reda på att salstentan, jag skrev förra veckan i konst, är avklarad (dem rättade lite väl snabbt känner jag men skönt med snabba beslut) och hemtentan i historian gick också bra så jag kan släppa två ämnen. Nu är det bara litteraturens hemtenta kvar att tänka på. Men det gör i alla fall att jag kan ta till mig den nya kursen!
 
Nu ska jag vakna till så jag kan pallra mig iväg strax.
morgonkaffet,