...sitter jag på universitetet. Har haft föreläsning i filosofi som skulle ha slutat 17, men det blev tidigare, så nu sitter jag och väntar på bussen hem. Att sluta tidigare brukar inte innebära tidigare hemfärd eftersom man oftast missar bussen som går strax innan halv, varje timme.
 
Ovant med sena föreläsningar och komma hem sent. Idag är jag trött för det blev lång dag igår med jobb, föreläsning och en informationstimme. Även om jag, som tidigare nämnt, uppskattar sysselsättningen.
 
Är inte supersocial i skolan för tillfället. Jag tänker inte alltid på det men drar mig lätt undan. Har så mycket i huvudet som jag funderar på så jag glömmer att socialisera. Jag orkar inte riktigt balansera det med varandra. Men det kommer sådana perioder och jag hoppas bara att jag inte blir alltför konstigt sedd eller att någon tar det personligt. Jag poppar upp lite nu och då som social och sen försvinner jag ett tag. Så är det.
 
Imorgon ska jag tillbaka till skolan för ännu en filosofi-föreläsning. Har varit i skolan varje dag denna veckan, lite ovanligt. 
 
Annars idag har jag hunnit med att plugga historia som vi har salstenta i på måndag. Fick några timmar efter morgonträningen och en timme innan föreläsningen idag, så det känns skönt. Som vanligt känner jag mig både redo och inte redo. Ibland kommer det upp områden som jag inte är säker på och blir stressad. Sen känner jag att det nog blir tillräckligt i alla fall. Sista tentan i historia - skönt! 
 
Jag har också läst gamla uppsatser i litteraturvetenskap för att få igång tankar och inspiration till B- uppsatsen i vår, och C-uppsatsen i höst. Har skrivit ner en del idéer så kanske problemet kommer bli att välja ämne. Så ja, jag ser verkligen fram mot nästa termin. Motivationen dimper sakta i de andra ämnena när man vet att det är sista kursen med dem. 
 
Rent kortsiktigt ser jag fram mot helg i alla fall. Inget planerat som planerat. Blev så socialt förra helgen att jag inte vågade chansa. Men lite löst har vi ändå fått in. Till och med tvätt på söndag som är ett under. Vi är värdelösa på att boka tvättider.
 
Helt okej helgplanering ändå.

Kommentera

Publiceras ej