Jag tyckte det var nyligen som jag skrev ett fredagsinlägg men nu är vi här igen! Och jag sitter med böckerna igen. Jag tror dock att jag kan släppa moralfilosofin lite grann, jag tyckte tentan gick bra i onsdags. Trots sömnbrist. Det var en lång dag hemifrån vilket är ovant. Från 6.20 till 20.20 med tenta, lite studier, mentorsträff, buss till Norrköping, studier på deras campus, promenad runt stan och sen fick jag äntligen landa på Världens Bar med Becka. Bra avslutning! Satt ute nästan 3 h med mat och prat. Promenaden hem gick på relativt lätta ben och det var skönt att krascha ned i säng. 
 
Nu fokuserar jag på estetiken, konstfilosofi, som för mig är lite mer invecklat än etiken. Intressant men många teorier. Det roliga är att för en person som inte är så intresserad av konst i sig så är konstfilosofin oerhört medryckande och är ett komplex ämne. Det är ju ett helt annat fokus och helt andra frågor som jag har lättare att reflektera över.
Jag tror boken möjligtvis gör det svårare än vad det är också. Nåväl! Om en vecka är jag förhoppningsvis klar!
 
 
Och om en vecka är det dessutom ett helt jäkla år sen operationen! Det är galet. Ska skriva något om det kanske.. Tiden går så snabbt att jag blir stressad. Jag är rädd att sommaren kommer flyta förbi utan att något händer. Den vanliga stressen för många. Två månader är inte lång tid. Men jag är faktiskt glad att ha riktigt lov. Är så trött på alla som tjatar om sommarjobb och får en att skämmas för att man inte jobbar alla lediga timmar man får.
 
Jag behöver återhämtning, så är det bara. Alla är vi olika. Jag tar lyxen att få en fri sommar som jag inte haft sen grundskolan. Jag kommer kanske krypa på väggarna sista veckorna men desto roligare att börja ny termin!
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej