Godmorgon alldeles för tidigt. Precis som inför förra tentan har jag sovit ca 3 timmar inatt. Snurrat i en evighet och sett sömnen försvinna iväg. Men förra gången gick det ju bra ändå på skrivningen så jag är faktiskt inte så orolig för det. 

Det bästa med att skrivningen börjar kl 8 är just att det är tidig morgon. Jag är oerhört mer effektiv, och med i huvudet såhär dags. Jag pluggar som bäst tidig morgon till lunch, sen går det utför tills jag kommer igång på kvällen igen. Så den här tiden är bra! Bussen går 6.50 så därför blir det ju lite extra tidigt men det händer så sällan. 
 
Misstänker extra nervositet för att det är en lite annorlunda tenta mot de tidigare. Nu är det teorier att beskriva och praktisera, inte historia och konkreta verk att komma ihåg. Fakta är lättare än teorier för min del. 
 
kaffe med mjölk och kokosolja fungerar bra som mättande förfrukost. jag äter vanligtvis frukost vid 10 så det blir banan till tentan ifall en blir hungrig
 
Jag kör min vanliga rutin som jag har fått in - igår slutade jag plugga tidigt på kvällen och inte nu heller på morgonen läser jag. Jag bläddrar igenom en del på bussen (45 min) för att få igång huvudet och rätt tankesätt bara. När jag väl sitter med pappret framför mig så har det släppt bra och jag vill bara skriva allt jag kan!
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej