Igår hade jag min sista föreläsning på skolan och nu är det bara sista tentaplugget innan sommaren kommer. Jag känner mig lugn, igen. Man vill liksom bli klar med kursen. Jag hade velat haft mer tid för estetiken blev intressant till slut och det skulle vara roligt med mer ingående föreläsningar. Men så är det ju med kurserna. 
 
Jag missade den i onsdags dock, jag kom inte iväg helt enkelt. Jag har det där varannan-dag-måendet. Ena dagen utanför dörren med promenader, träning och skola. Andra dagar ligger jag bara ner utan energi. Jag är bara glad att Tomas är hemma, som lyssnar och kramar om. Säger rätt saker. Det låter som att jag alltid är såhär men det blir ju dem inläggen jag skriver. Skriver inte om det positiva så ofta men det är ju för att man inte tänker på det. Dem bra dagarna flyter ju på!
 
Så idag bestämmer jag att det ska bli en bra dag. Om en timme ska jag gå hemifrån till Kiropraktorhuset igen, till Linda. Sista omgång för axeln. Det har hjälpt så mycket så jag ser fram mot det, trots en jäkla smärta. 
Sen är det plugg resten av dagen. Bara tanken på att det är fredag gör humöret lättare, som en motivering. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej