Började torsdagsmorgonen på 9-bussen, där jag nästan alltid passar på att plugga. Har inga föreläsningar och inget att göra i skolan förrän tentan om en vecka, men igår hade jag ett roligt men snabbt möte med en mentor jag fått!
 
 
Frukost på bussen - chiafrön som svällt i sojadryck, blandat med sojaproteinpulver (choklad), blandat med kokos och solrosfrön. Plus en pod.
 
Kort sammanfattat så är det ett mentorsprojekt som en av konstvetarlärarna dragit igång för, jag tror, några år sen. I och med att kultur har en väldigt svår arbetsmarknad att slå sig fram på så leder hon detta projekt för att skapa mentor-adept som kan leda till inblick i jobbmöjligheter, tips till uppsatser, stöd ö.h.t, diskussioner eller /och praktik. De gör det ideellt så det är verkliga eldsjälar! Så jag hoppade på projektet och igår skulle jag alltså träffa min mentor jag blivit tilldelad.
Vi skulle säga hej, se vem den andra är och bestämde ett datum för en första träff. Kändes himla bra! 
 
 
Jag har en bibliotekarie på Valla, vilket jag önskade och fick. Härlig människa och sprallig så det blir väldigt bra. Efter det snabba introt kände jag att vi nog har samma syn på intresset kring litteratur, och hon verkade vara väldigt engagerad. 
 
Satte mig sen utanför biblioteket för att plugga när jag ändå var där, istället för att åka hem direkt. 
 
 
Inget mer än cambild och dåliga mobilbilder men för min egna del fungerar det bra till daganteckningarna.
Studierna till litteraturtentan går bra, det är intressant och kul! Jag älskar att jag kan nörda ner mig nu när det bara är ett ämne kvar att skriva av i kursen. Det här ämnet är verkligen mitt i prick för mig, som jag vill utveckla och fördjupa mig i.
 
Jag kan också lämna historian bakom mig. Vi fick betygen efter hemtentan igår - VG! Yey. Jag blir glad att det går. Nu väntar jag bara på resultatet från hemtentan i filosofin som är försenad, så man kan pricka av ämnena och gå framåt. 
 
Om en kvart ska jag och Tomas promenera till utegymmet i skogen för morgonträning. Brukar springa dit men mina benhinnor har börjat krångla senaste tre veckorna så har dragit ned rejält på löpningen och bara promenader gör så himla ont. Sen ska jag träffa mamma över lunch och resterande dag blir studier. Bra fredag!