Att sätta mördeg 8.30 en söndag var inte optimalt. Blir alltid arg på den degen och inget undantag denna gång. Jäkla smul. Men nu ligger den i kylen och ska snart skäras upp i småkakor. 
Anledningen till morgonstyret är att jag har lovat mamma småkakor till idag då hon fyller år och ska firas. Jag har skjutit upp bakandet i några dagar så det är ju helt mitt eget fel. Så när jag vaknade blev jag stressad och satte igång direkt för att få det gjort!
 
Så idag är planen kakor och träning, sen ut till föräldrarna. Promenerade en långpromenad igår för att handla present till mamma - tomat- och chiliplanta samt två blommor till trädgården. När jag stod därinne på Blomsterlandet saknade jag min gamla balkong igen. Eller en trädgård helst då. Ser fram mot den dagen måste jag säga.
 
 
Trött och lite sockerbakis idag. Vi tog film och choklad som lördagskväll. Avskyr dagen efter såhär men jag vill normalisera lördagsgodis, liksom något normalt. Men det är svårt. Så mycket hjärnspöken. Men går över under dagen, oftast i alla fall. Har ju lite att göra idag så det blir bra!
När kakorna är ute ur ugnen ska jag och Tomas till skogen och träna lite.
 
Sen åker vi iväg vid halv två till nästa skog <3
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej