Jag tror hjärnan och kroppen motarbetar varandra med flit. Jag har sovit dåligt i några veckor nu, med sömnhackade nätter och trötta dagar, men nu, idag, när jag ska upp 7 skulle jag kunna sova så mycket längre. Men jag har trots det i alla fall fått sova inatt! Kanske var det gårdagens yoga och tidiga sänggående med lång lästid innan?
 
Anledningen till den tidsinställda morgonen är att jag ska springa iväg vid 8, ta en joggingtur till Himmelstalundsbadet och simma med mamma från 8.30. Det är ett gratis sommarbad med b.la motionsbassäng. Idag ser det liiite molnigt ut men jag tror det ändå ligger kring 15 i luften så det går nog bra. Är så kinkig med badtemperaturer men det är bara att slänga sig i när man ändå är där. Kommer nog vara lite mör efteråt, jag är så dålig och ovan på att simma.
 
Nu sitter jag med min kaffekopp, har packat en rygga att springa med, med ombytes och frukost. Mamma tar med sig handduk till mig och kaffe till frukosten.
 
Igår torrostade jag två rågbröd som inpacketerades i folie, sen gjorde jag äggpålägg:
¤ ett kokt, mosat ägg
¤ blandat med lite majonnäs, nån tsk havregrädde, salt + peppar.
Blir nog bra till. väger inte så mycket att släpa på och rinner inte ut på vägen dit.
 
 
Som grädden på moset, eller ägget på mackan, så är jag inne i ett IBS-skov igen. Lagom tajmnade till sociala umgänget idag och all okänd mat som det innebär på midsommar. Jag antar att sömnlösheten har stressat igång magen+ annat. Inte bara stress dock.. Men måste kolla upp det där någon gång.
 
Hm aja nu väntar jag på att kaffet ska göra sin verkan på tarmarna så jag kan springa med tom och lugnare mage till badet! Annars blir det olycka på vägen.
IBS, morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej