- jag och sambon är pensionärsbittra över en eventuellt ny (ungdoms-) granne som har fest, spelar hög och fruktansvärt dålig musik ackompanjerat med stamp i golvet och skrik. Kan möjligtvis vara klassisk och förhatlig spotify-touch på det då det endast är halva låtar. 
 
- sitter mätt efter sent kvällsmål med liten ångestklump i bröstkorgen. avskyr sena kvällsmål men det blir så när man är uppe senare än vanligt. man hinner ju bli hungrig igen. jag har tider jag har svårt att äta innan och efter. då blir det såhär.
/frukost från förra veckan/
 
- i en vecka har jag haft oerhört kroppspanik. kan vara kopplat till pms som vanligt men det håller i sig lite väääl hårt. inte nog med det så är magen upprörd och svälld. lättar ju inte på trycket (hehe) direkt.
 
- jag har redan sommarstress. jag är ledig, borde hitta på saker. men jag vet inte vad jag vill. jag kan inte spendera pengar, vi har svårt att ta oss iväg utan bil, vi har dålig fantasi. men lösa planer finns så NÅT blir det.
 
- tomas har äntligen skrivit det sista på sin kurs så nu kan vi vara skollediga tilsammans.
 
- jag längtar tillbaka till föräldrarna på landet där jag i veckan var mellan mån-ons. röjde i trädgården, sprang till åby där mamma mötte upp mig. vi gick längs några leder och avslutade med att mata änder! fortsatte med att hjälpa mamma med trädgården trots regn. så nu saknar jag att vara ute. blir lätt instängt i en lägenhet. funderar på att dra igång sommarprojekt ute hos dem i skogen!
 
 
- imorn är det morgonträning med sambon och sen promenad till något blomsterland för att inhandla present till mamsen. 
 
nu gick grannarna äntligen ut!!
 
psykisk ohälsa,

Kommentera

Publiceras ej