Igår hade jag en dag som kan beskrivas som ganska perfekt, för mig. Får jag önska fritt gällande en bra dag ska den innehålla långpass i skogen, yoga, läsning, möjlighet att spela inspirerande bakgrundsmusik och få ha egentid. 
Egentid har jag ganska ofta här hemma då sambon är iväg och spelar trummor varannan dag, eller mer, och i flera timmar. Igår var han iväg mellan 12-19 så jag hade i princip hela dagen framför mig. Ofta blir dessa dagar lite långsamma och sega eftersom man ändå har vant sig vid sällskap. Men igår gjorde jag en bra dag utav det!
 
Morgonträningen fick ge vika för tröttheten så jag kom ut i skogen vid 12 istället. Jag drog ner förväntningarna och tänkte bara springa så långt jag orkade. Jag brukar köra på känn men rätt inställning från början krävs också. Men jag kom igång, blev inspirerad och hittade nya roliga stigar! Håller mig till häststigar och små gångstigar som inte tillhör motionsspåren. Detta ger en känsla av frihet och att man är ute i storskogen. Sprang till en pod, om tarmflora och magbakterier (intressantare än vad det låter!), och kom tillbaka lagom när den slutade 53 minuter senare.
 
fötter från skogslöpning är inte vackert alls. blött, lerigt och med vattenblåsor.
 
Hemma sen satte jag igång lite musik och yogade en stund för att sträcka ut ben och kropp. Fötterna får kämpa på i skogen så dem var trötta men benen behövdes gå igenom kände jag. 
 
solen sken igenom tills åskregnet kom och öste ner som en vattenvägg. underbart!
 
Sen blev det lagom till lunch - stekte upp spenat och haricot lite snabbt med havre-matlagningsgrädde och vitlökskrydda. Serverades på den vanliga bädden av isbergssallat och äppelcidervinäger, tillsammans med surkål och burgare.
 
 
Klockan hann passerar tre och jag fick bråttom till Willys innan den värsta rusningen men den hamnade jag i ändå - midsommarhandling deluxe. För min egen del skulle jag laga ugnsrostat till mig och Tomas så det var bara att tränga sig in.
Hemma sen satte jag mig med musik och akvarellblocket fram tills Tomas kom hem efter 19.
 
 
Inget seriöst utan mer tidsfördriv och avstressning. Färg är inte mitt område men det är ganska roligt, eller det har börjat bli det i alla fall. Det känns fortfarande som ett barn har kladdat med målarfärg. 
Men denna tisdag var perfekt. Fick med alla delar jag ville och mår bra av!
 
Fram tills natten då både jag och Tomas snurrade runt större delen inatt utan bra sömn.

1 kommentarer

Linnea

21 Jun 2017 12:23

❤ härligt

Svar: ja verkligen! Ibland får man till dem där dagarna:)
Maria

Kommentera

Publiceras ej