Jag har uppenbarligen tagit sommarlov - underbart! Vem vill sitta vid datorn eller ens med uppkoppling större delen av ledigheten? Inte jag. Jag undviker datorn så mycket som möjligt just nu. Håller mig till böcker, korsord, naturen.
 
Många av mina dagar spenderas ute hos föräldrarna, i skogen. Jag älskar verkligen skogen. Den bara gör en så lugn, glad, avslappnad. Så fort jag kommer hem till lägenheten längtar jag ut igen. Enda minuset är ju att sambon inte är med, men vi hinner självklart umgås ändå som tur är. Jag är oerhört glad att han förstår min dragning till skogen, att jag behöver vara där. Vi har båda stort behov av egentid och att få göra det man vill.
 
 
Ute hos mamma är det rensa ogräs som gäller, fixa trädgården och promenera o jogga i skogen. Hela dagarna blir man kvar ute tills man stupar i säng. Så härligt! Helt frivilligt trädgårdsarbete eftersom jag gillar det och saknar skötseln.
 
 
Annars är det som sagt böcker som gäller - både nyinköpta och lånade på biblioteket. Träningen rullar på med mer eller mindre energi om dagarna. Pollen sänker en ibland men då blir det bara lite lugnare. Allt funkar så länge man lyssnar på kroppen.
 
Jag känner mig väldigt avslappnad som en bör.
 
Vet inte om jag kommer underhålla bloggen något nämnvärt. Vet inte om jag fortsätter med den framöver heller. Jag har märkt att folk läser den som en helhet över mitt liv vilket blir snedvridet. Som jag skrivit tidigare så nämns ju bara EN del av mina tankar och mående. Inte allt. Det blir orättvist mot både mig och sambon. 
 
Nåväl. Nu ska vi fortsätta beställa böcker och dricka morgonkaffe. Senare under dagen ska vi ut till hans familj landställe för styr i trädgården (även där) och sova över. Längtar verkligen ut!
 
 
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej