Idag har jag ont i hela kroppen. Inklusive huvudet men tänkte främst muskelmässigt nu. 
Igår var jag med sambon till Klätterhallen för första gången. Han har klättrat ett litet tag nu men aldrig fått med mig dit. Min obekvämlighet med att vara nybörjare, inte veta i förväg vad saker innebär, vara bland folk som vet vad dem gör etc gör mig så osäker. När vi hade  bytt om och skulle in i hallen fick Tomas lugna ner mig lite och vi gick längst in där det inte var någon för tillfället. Vilket fungerade jättebra till slut och det släppte ganska snart. Vi kunde sen stå bland de andra också. 
 
Detta blev väldigt stort steg för mig som hindras i så mycket i och med min osäkerhet på mig själv och avsky att hamna i någons synfält. Det låter så banalt men det är sådan verklig känsla som går genom kroppen när man står där. Jag har många spärrar att gå genom, men i och med detta igår så har jag bevisat ytterligare en sak för mig själv.
 
världens bästa partner <3
 
Sen jag var hos terapeuten för två veckor sedan så har jag fått ännu en kick av att utmana mig själv. Klara mig på egen hand och försätta mig i situationer som jag inte gillar men behöver klara av. Eftersom jag innerst inne vet att man måste göra så för att utvecklas. 
 
Det är många saker man vet innerst inne men som ändå är svårt att sätta i praktik. Tankar och känslor hinner före förnuftet många gånger. Känslor är extremt verkligt och trovärdigt, oavsett nivå på dem.
 
MEN en annan rolig grej med klättringen igår var känslan att få jobba med hela kroppen igen. Jag saknar det så himla mycket från cirkusen. Jag har fortfarande bra kroppskontroll och smidighet kvar som var en klar fördel igår. Att vara kort (1.48) är dock inte en fördel. Men desto mer får man kämpa! 
Att jobba med kroppen är just det som jag älskade med cirkusen - utmana sin fysik. Det är superhäftigt. 
 
Idag vet jag inte riktigt hur dagen ter sig. Tog morgonjogg igår innan vi stack iväg så får se om en tar en sväng ikväll eller om det blir vilodag. Svärföräldrar kommer hit någon gång över dagen på fika och så ska jag väl läsa lite till skolan också. Skön känsla inför söndagen i varje fall! 
söndagsreflektion,

Kommentera

Publiceras ej