Skönt med sambo som drar med en ut på joggingrunda. Skönt att han inte lyssnar när jag barnaktigt sätter mig på golvet och protesterar pga trötta fötter. Inget riktigt tvång såklart men man behöver en push ibland. Han vet, och har alltid rätt, att jag piggnar till så fort jag kommer ut. Så även idag! Släppte efter cirka 2 minuter. Jag hade dessutom bett honom att dra med mig ut eftersom jag kände på mig att jag skulle blivit trött på eftermiddagen.
 
Det har verkligen varit perfekta temperaturer i några veckor nu. Vi tar eftermiddags/kvälls-turer ibland för att varva ned, umgås och springa av oss. Liksom ingen träningsambition i det. Som jag skrivit förr så håller jag gärna morgonrundorna för mig själv för det är annat syfte  med dem.
 
Men som nu är det underbar sällskapstid tillsammans! Våra lördagar har blivit riktiga sambodagar senaste tiden. Idag var vi iväg och klättrade igen och idag gick det mycket bättre än sist då jag var mer irriterad på att min korta längd satte stopp för så mycket. Idag var det roligare! Hemma sen satt vi för en gång skull i samma rum med mitt plugg och hans pyssel. Och nu stack vi ut en sväng tidig kväll. Vi går om varandra så mycket i vardagarna så dessa helgdagar är riktigt fina!
 
Nu ska jag sätta mig med broderiet och ta lite helg. Kanske skriva liiite på ena hemtentan. Har haft ett "mindre" bryt över den filosofiska essän så jag är glad att hemtentan i litteraturen flyter på. Känner sig så dum i huvudet ibland. Man bara stirrar på allt framför sig och exploderar inombords. Lägger sig under täcket och gråter en skvätt. Men allt löser sig. Det har det ju gjort hittills så:) 
 
 

Kommentera

Publiceras ej