Mellan den 23 och 24 var jag och Tomas på hans familjs landställe för lite egentid och minijul. Vi låg mestadels i soffan och kollade på teve men det var mysigt. Vi har ju ingen teve så det blev liksom något annat. Ingen dator, inget internet, ingen skola. Bara vara. Lite kallt men det hör ju till. 
 
 
Vi tog ett teveavbrott för att sätta oss vid brasan ett tag. Öppnade varsin julklapp, spelade UNO, samtalade och njöt av värmen.
 
 
Morgonen därpå mötte vi julaftonen såhär - fin blå himmel över Glan, lätt is och behagligt väder.
 
 
Runt 12 kom jag hem till familjen ute i Kolmårdsskogarna. Halva julen låg jag i migrän men mot kvällen kunde jag vara någorlunda social igen. Som tur är så är vi bara vår familj vid jul så det var lugnt ändå. Spelade spel till midnatt tills ögonen grusade.
 
 
Juldagen började disigt med några spår av snön..
 
 
 Jag satt med kaffet och skrev på essän till filosofin och försökte piggna till, som synes.
 
 
Sen tog jag en längre tur i skogen!
 
 
När jag var nästan hemma igen såg jag att jag låg på 7.4 och så kan man ju inte stanna så jag sprang en slinga fram och tillbaka tills det kom upp till 8 km. Jämt och fint. 
 
Julaftonen var lugn men med inneboende stress. Har sovit dåligt i två veckor nu och migränen var förmodligen ett utslag av det. Jag känner fortfarande av den tyvärr och sover skit. Jag stretar med essän och hemtentan i konsten men lite varje dag så ska det vara klart någon gång.
 
-------------------------------------
 
Idag fyller min fina partner år så morgonen har gått åt att göra frukost, spela UNO till kaffet och umgås. Snart ska vi träna och sen iväg till hans familj för firande. Torsdagen kommer gå i ett svep med andra ord, som dessa mellandagar tenderar att göra:)