Jag har mycket rubriker och tankar på inlägg jag vill skriva här. Men jag sätter mig aldrig med det. Jag tänker att "det här kan jag ju inte skriva, om jag inte har skrivit om det där" och så blire inget av det. Och så tar det tid. Tid som jag faktiskt har eftersom jag ibland ligger en, två timmar och scrollar andra bloggar.
 
Så till rubriken - jag behöver tidsfördriv eller nya intressen. Igår när tomas och jag hade lagt oss så bubblade det ut så mycket ur mig för jag hade haft dålig kväll. Det mynnar ofta ut i att jag varit ensam hemma länge, inte sovit på några dagar och nu dessutom pms dessa dagar.
 
Och - jag är rastlös.
 
Mitt huvudintresse har alltid varit träning. Nu kan jag inte träna fullt och har inte haft gymkort sen..nja våras i alla fall. Det har varit så skönt! Jag var/ har varit inne i dålig spiral med träning. Men kanske att den pausen är klar nu? Jag har skrivit många gånger att jag har tänkt köpa nytt på fitness24 som finns 10 min promenad från oss. Så ska dit idag, på vägen hem från campusbussen. Det är dags. Även om jag inte kan träna fullt ut med vikter så behöver jag en plats att kunna gå till. Nu när jag tränar hemma så blir det antingen löpning ute eller begränsad styrka hemma och är jag inte sugen på hemmaträning, eller kan springa, så blir det inget alls. Jag behöver alternativ så jag tar mig i kragen. För jag saknar miljön ändå.
 
Sen diskuterade vi mitt relativt osociala liv. Det är ju till stor del självvalt såklart. Men det är svår balans. Jag blir så dränerad, även om det är positiva stunder och människor jag gillar. Jag tänker att när jag bodde själv, till för ett år sen, så var jag ju mera tvungen att hitta på saker men nu har man ju alltid en hemma att prata med (eller oftast iaf) så det blir liksom svårare att ta sig iväg. Jag går dessutom all in nu när jag pluggar och tänker "jag hinner inte!" men man gör ju sig tid! 
Tomas har sin musik som ibland tar sig flera timmar på en dag så jag är ju ensam hemma en del och kan utnyttja det till träning eller skriva och måla. Jag behöver bara börja och få in rutin på det. Som jag gjorde förr. Jag saknar den kreativa Maria. Kanske inte behöver ta tillbaka de 10-20 bollarna i luften men kanske 3-4. 
 
Slut på morgonpläderiet, ska iväg om en halvtimme-isch! :)
 
 
En bild med saker jag saknar - mitt långa hår och även min lägenhet som ändå var mig kär :) och gladare Maria!
morgonkaffet,