Kanske är det inte den smartaste planen att gå upp kl 7 en nyårsafton och jag var inte populär imorse när klockan ringde. Men jag kände att om jag vill hinna pricka av mina "måsten" idag så fick det bli så. Jag gillar att ha tid framför mig, att i lugn och ro kunna välja vad jag ska göra. 
 
Idag vill jag morgonträna, även om det tar emot att gå ut i blåsten. Tanken är utelöpning så jag vill vänta en timme till så ljuset kommer. Kanske hamnar på gymmet ändå, får se. 
Och i och med morgonträning vill jag hinna dricka kaffe i lugnet så då blir det lite tidigare. Jag måste ha mitt kaffe på morgonen för att kicka igång magen. Kaffe ska vara dåligt för IBS men det är nästan enda gången jag får igång den.. 
 
Sen idag tänkte jag pricka av plugg så mycket som möjligt, handla förnödenheter, powernapa så jag orkar med lång kväll,göra ordning mig etc. Det blir kämpigt ikväll för en som är van att lägga sig vid 21-22.
 
Men jag ser fram mot det! Jag behöver nyår, jag behöver nystart. Jag gillar känslan att byta kalenderår även om det känns likadant 1 jan som 31 dec. Man kan liksom pricka av året, se tillbaka och lägga kvar året där. På ett positivt sätt! Jag kanske ska summera år 2016 för personligen var det så mycket nya grejer för mig.
 
Nåväl. Om man skulle dra igång snart kanske.. Det är en seg morgon.
 
 
En annan kaffemorgon, från Tomas land 2015.
morgonkaffet,