Vissa dagar vaknar man så jäkla motiverad. Som idag. Jag studsade inte direkt men kombinationen av att jag hade sovmorgon till halv åtta men ändå har tider att passa idag gjorde att dagen kändes rolig och motiverande. Började med att promenera till ICA och handla ägg och äppelcidervinäger - det som går åt mest för min del. Och det var så skönt ute! Vårkänslor. Som vanligt frågade jag mig själv varför jag inte börjar dagarna med morgonpromenader. Kanske blir det mer lockande ju närmare våren vi kommer.
 
Nu har jag skickat in min skrivuppgift och ska gå tillbaka till uppsatsen fram tills att jag ska gå till bussen. Sen ska jag läsa i kompendiet på bussen vilket passar så bra till studietid. Det är ändå 45-50 minuters pluggtid tillgängligt.
 
Idag ska jag jobba mellan 12-14 på biblioteket och sen ska jag träffa en skrivcirkel mellan 15-17 på Valla. Det är nytt för mig och lite nervöst men man kan sitta med sitt egna skrivprojekt och ändå ha sällskap samt göra skrivövningar om man vill. Spännande och utmanande för en sån som mig. Kommer att komma hem till halv sju men imorgon har jag inget att åka till så de gör inte så mycket. Ser fram mot att träffa lite folk och vara social samt lägga till åt att skriva annat än skola. Förhoppningsvis. 
 
Har inte mer att skriva här om dagarna men kände mig så himla glad nu på morgonen att jag ville skriva av mig. Min öppna dagbok liksom. Kan vara bra att komma tillbaka till när andra dagar inte är lika ljusa och roliga :)
 
idag blev det vanligt koffein-kaffe vilket gav yrsel och flimrande stjärnor framför ögonen. tror jag återgår till decaf igen..
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej