yey! Idag är sista dagen att jobba och åka in till Valla överhuvudtaget. Sitter med hemtenta sen i fredags så inga seminarier att åka in till heller. Känns jättekonstigt. Och skönt. Behöver inte åka in förrän v. 28 för upplärning inför sommarjobbet. 
 
Känns även overkligt att jag sitter med sista tentan för terminen. Skulle skriva massor om den kursen för jag har haft problem med den (opedagogisk lärare med ett ämne som förvisso har ett tema men inget fokus) men lämnar det så. Nu vill jag bara skriva klart essäsvaren och ta lov. Jag reder nog ut den här tentan också, det har ju fungerat förut.
 
Annars då? Bloggen har jag lämnat därhän men ser att sidvisningarna är kvar. Fint! Kanske blir det mer i sommar. Jag har liksom tröttnat på skrivandet i och med skolan. Sen händer inte särskilt mycket i vardagslivet. Men kanske det blir mer i sommar. 
När jag varit borta från bloggen länge är det som när man inte träffat en vän på länge - man drar sig för att ta upp kontakten/skriva igen för att det känns som att man måste börja om och återge allt som skett sen sist. Men det är ju dumt stressande!
 
På tal om socialt är det nog ett eget inlägg i sig..Och stressen som varit/är kvar. Samt det mentala överlag. osv.
 
Men jag lever och ser mig avsluta ännu en termin:D
 
kaffedetoxen höll i två veckor o nu är vi här igen :))) 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej