Det här har varit en väldigt fin vecka! Minns inte måndag och tisdag mer än jag mådde bra och tränade, samt läste. Skönt med andra ord.
 
 
våra tomatplantor växer ur sina krukor snart men jag har inte plats för större tyvärr.. Blommorna vissnar och ramlar av. Men förhoppningsvis producerar dem en liten mängd tomater ändå. Många gröna har kommit iaf!
 
Onsdag började också med förmiddagsgym och på eftermiddagen tog jag en långpromenad för att möta upp mamma. Hon tränade också på Friskis men inte i stan utan i ett område som ligger en timmes promenad bort. Så det passade bra att gå dit så jag fick in min dagliga promenad. Så jag åkte alltså sen med henne hem till Lugnet ute i skogen för att sova där två nätter. 
 
 
pappa leker Snövit 
 
Hela torsdagen var jag ute i trädgården. Trimmade, rensade ogräs osv. Promenader med vovven. Så himla härligt! Älskar att vara därute och att syssla med trädgårdsarbete, trots lite regn. Vet att föräldrarna uppskattar det också. Fredagsmorgon var tänkt att mamma och jag skulle simma men regnet strilade så det blev kaffemorgon istället.
Veckan som kommer nu är fulltecknad och jag hoppas min sociala del orkar med men det blir nog roligt:)
söndagsreflektion,

Kommentera

Publiceras ej