Min fina räsercykel har stått i tjänst idag, fram och tillbaka. Men dagen började lugnare.
 
Jag och Tomas tog morgon tillsammans, d.v.s. kaffe, tidning, korsord och radio. Han skulle iväg för sista gången till Liu för avslutningsmiddag och sittning med master-klasserna. Så idag har jag haft hela dagen för mig själv. Nu när han börjar jobba får jag fler timmar själv hemma vilket jag är ovan vid. Det har mest vart jag som varit iväg hemifrån under terminen men nu blir det lite omändringar framöver. Ser fram mot det dock.
Så i förmiddags började jag med att boka en Stockholmstripp till mamma och mig. Eftersom jag och Tomas kanske inte kommer iväg på någon resa eller så, så drog jag med mamma istället. Två nätter om två veckor! Ser fram mot det så himla mycket. Komma närmare mamsen och få lite semesterkänslor.
 
 
Sen cyklade jag iväg till gymmet för ett ryggpass. Känner mig fortfarande lite stressad när jag tränar. Har ännu kvar känslan av att jag måste hem för att plugga och därför inte kan vara kvar så länge jag kan. Men försökte släppa på det lite. Dock hade jag en tid att passa idag så helt fritt blev det inte. Men bra gick det! Och går det. Så roligt med gymmet igen som sagt. 
Sedan cyklade vidare till Mirum för att handla lite smått och hämta ut paketet med kokosolja innan jag landade hemma. 
 
Hemma en timme för lunch och dusch. Sen hoppade jag upp på cykeln igen för tandläkartid. Inte smart att cykla i ett gehuj i värme och sol innan haha Såna eftersvallningar! Men det gick bra där, och efter 20 minuter var jag ute igen för att trampa hemåt. Lite ömmare efter tandstenskrapningarna men inte så illa som det varit förr. Har gjort min del i tandläkarstolen under uppväxten känner jag.
 
Hemma sen, igen, började jag städa vilket slutade med storstäd. Har sagt att vi ska göra det så fort vi får ledigt vilket passade bra nu! Mycket roligare när man är ensam hemma att dona runt. Sjukt mycket damm måste jag säga... Vi har verkligen skjutit upp det hela terminen. Eller glömt bort rättare sagt. Men nu känns det fräschare för ett tag. 
kaffepaus för nästan exakt ett år sen
 
Efter städningen kändes det som att hela dagen hade gått redan. Klockan blev efter 17 så jag bestämde mig för en försen kaffepaus. Vad man hinner med ändå? Jag fyller ut mina dagar måste jag säga. Imorgon har jag gym och socialt inplanerat så den dagen far väl iväg den också :)

Kommentera

Publiceras ej