Vet inte vad som hände med denna måndag? Helt plötsligt är klockan 15 och jag har precis hängt upp tvätt och ätit lunch för någon timme sen. Inget mer har hänt idag trots att jag vaknade halv sju haha 
Dock, nu när Tomas är hemma (kom hem inatt) så passade vi på imorse att äta frukost ihop, ta kaffe och bara umgås tillsammans. Det är något båda uppskattar, när vi bara sitter till bords och pratar. Om allt. Gick igenom lite helg, som var på olika håll, osv. Det ger så himla mycket till relationen. 
 
Vid 11 var det tvätt. Efter det la jag mig i sängen och försökte sova pga nattens sömn blev dålig igen. Gick inte så bra men fick vila i alla fall. Sen satt vi av tiden lugnt och skönt tills Tomas skulle iväg till jobbet vid halv två och så gick den dagen. Känns det som. När det kommer till eftermiddag tycker jag att dagen redan är förbi. Vilket är fel förstås men jag gillar morgon och förmiddag bäst. 
 
Har knappt kommit ut idag alltså men ska försöka ta mig iväg till gymmet senare. Hade tänkt förmiddag men var trött och alldeles för skakig i kroppen och yr för det. Så det får bli att trängas med alla efter-jobbet-gymmare. FY
 
Hoppas inte resterande vecka blir likadan för då kommer juli rinna förbi. Jag är liksom inte klar än med ledigheten. Bara tanken på terminstart får upp min puls och gör mig gråtfärdig. Får verkligen hoppas det vänder om 1.5 månad.
 
 tvätten får hänga överallt i lägenheten. tur vi har "balkong"! 

Kommentera

Publiceras ej