Sista dagen på vaktmästeriet. Nästa vecka halvdagar ute i lånedisken. Fort det har gått? Två veckor - poff!
 
 
Kaffet var välbehövligt idag. Strax efter duschen för att vakna till. Både jag och Tomas har snurrat runt hela natten utan sömn. Misstänker att det var torsdagens full-rulle-rush som höll mig vaken. Efter jobbet gymmade jag. Sen direkt till Willys för sista inhandlingen, där jag ändå glömde saker pga disträ. Hemma blev det ned till tvättstugan och under tiden förberedde jag maten inför helgen. Stekte upp grönsaker och halloumi (då vi inte grillar), lagade kvällsmaten + matlåda. Upp o ner i tvättstugan, äta middag, packa väska, hänga tvätt etc. Höll på till halv tio och varvade ej ned innan vi släckte lampan. Alla fel med andra ord!
 
Denna dag hade jag verkligen velat sovit då vi direkt efter jobbet åker iväg och ut till skärgården för en helg med vänner. Så kommer (som vanligt) somna tidigt ikväll. Eller så kör vi på övertrötthet!
 
Slutar en timme tidigare idag så dagen kommer gå ännu fortare. I och med att mina dagar är indelade i cirka två timmarspass så skiftar sysslorna lite under dagen, så överlag blir det inte så långrandigt. 
 
Ser fram mot helgen och lite socialt. Har ju fortfarande sommarlov!:) 
 
Det var det. Har inte mycket inspirerande att skriva om. Häh
morgonkaffet,
Börjar få ideer till c-uppsatsen. Lite smått. Kom igång förra veckan när jag började jobba då min arbetskamrat också ska skriva i höst. När vi står i lånedisken händer det inte jättemycket vilket gör att man kan leta runt i forskningsarkiven etc efter tidigare forskning, uppsatser, ämnen som inspiration. Även leta böcker (såklart :)) 
 
Skönt att få igång tankeverksamheten igen. Men det känns också som om jag redan har avslutat sommarlovet bara för att terminen i huvudet har kommit igång. Så jag ska ta det lite lugnt denna och nästa vecka. Måste få ha mitt lov ju?
 
Jobbet går bra så det är synd att vaktmästeriet är sista veckan nu. Nästa vecka är halvdagar med lånedisk och jobb ute i bland hyllorna. Men är glad för chansen! Ett steg framåt, ännu en merit, ännu en människa att känna, ännu en boost för självförtroendet.
 
 
morgonkaffet,
 
Ny vecka! Dags för sommarjobbet :)
 
Ska cykla iväg till resecentrum 7.20 för att ta pendel + buss till universitetet och biblioteket. Att jag börjar kl 9 gör att jag kan gå upp samma tid som vanligt detta sommarlov, nämligen cirka 6.30. Idag dock kommer jag att komma hem efter 19 då biblioteket stänger 18 på måndagar och jag, tillsammans med tjejen jag kör vaktmästeriet med, har stängning. De andra dagarna slutar jag 16. Lite ovant med tider att förhålla sig till men jag tror jag kommer trivas med det. 
 
Får erkänna, som jag skrivit tidigare, att jag hade kunnat tagit ett helt sommarlov fritt från jobb faktiskt. Har inga problem med det detta år. Men jag vet också att jag älskar att ha något att göra om dagarna. Att komma hem nöjd och nu har jag ju inget jag måste läsa heller. Det är ju relativt lugnt på biblioteket nu på sommaren så det är bra men alla rutiner är ju nya för mig. Har haft introducering på vaktmästeriet (post, fjärrlån, etc) och lånedisk (sortering böcker, utlån, omlån, studenthjälp etc) men det blir ju en annan sak att praktisera dagligen. Så jag tror i slutet av veckan löser det sig. Ska försöka att vara snällare mot mig själv måndag och tisdag, ifall det strular :) Tack o lov är jag ju inte själv. Den andra tjejen är mer van på alla områdena, samt några ordinarie jobbar. 
 
Igår förberedde jag inför veckan, vilket är roligt! Lunch-lådor med köttfärssås (med broccoli + olivolja), kokte ägg inför några frukostar, ett gäng biffar till sena kvällar samt lc-bröd i frysen. Så förmiddagen spenderades i köket, tog en sväng på gymmet, hemma sen igen fortsatte jag pyssla. 
 
Dags att avrunda här och städa bort frukost och tre miljoner kaffekoppar som sprider ut sig i lägenheten varje dag. 
morgonkaffet,