Om en timme ska jag in till Valla igen men inte för föreläsning. Jag ska dit med 9-bussen, förhoppningsvis hinna köpa ett kompendium för att sen hinna med 10.18-bussen hem igen så jag är hemma innan cirka halv tolv.
Allt för litteratur. Jag hoppas även att kompendiet finns men det ska läsas i det till på måndag så rimligtvis borde det finnas.

Stör mig inte så mycket att gå upp till väckarklocka. Jag har inte mycket annat att göra idag och ska ändå läsa på bussen till och från. Det är dessutom en fin resa nu när solen går upp och det är ju gratis, så :)

Igår hade jag en väldigt fin dag. Började med kaffe, korsord och morgonpasset i p3. Sen såg jag hur mycket det snöade och blev mer pepp på den planerade löprundan.

 
Det var tänkt för snabbdistans och det blev en hyfsad sådan. Lite tungt med snö men jag ser det som extra styrketräning och pannben. Precis som långpasset i tisdags så får man se det positiva i den situation man är i. 

Över dagen var jag hemma själv. Läste om litteraturen till nästa vecka mestadels men jag fick även ett städryck! Ett löfte inför januari var att rensa min sekretär. Den behöver det några gånger om året och nu hade det gått lite långt. Så nu har jag ett skrivbord igen. 

 
Har även en hel del kurslitteratur jag vill sälja av men aldrig tar tag i. Kanske blir löfte inför februari?
 
På kvällen sen traskade jag ner till stan och hem till en vän. Det blev några timmars kortspelande och uppdatering. Det var sådär lagom. Perfekt avslappnad och roligt. Förlorade alla spel men lika roligt ändå såklart!
 
Man blir så glad av bra vänner. Det gör mycket för en. Slutar aldrig förvånas över det.
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej