Inatt drömde jag om uppsatsen. Formulerade problemställning, analyserade, ifrågasatte arbetet. Precis det jag gjorde hela dagen igår och idag. Kändes inte som att jag hade sovit något. Vilket jag inte hade gjort nämnvärt heller. Så svårt att fokusera på annat när hjärtat rusar och slår hårt trots att du har legat i sängen flera timmar och borde ha lugn vilopuls. Tinnitusen blir ju med högre med stress vilket blir extra tydligt med öronproppar som gör att du hör tinnitusen ännu tydligare och man hör/känner den höga pulsen slå också. Men öronpropparna är dock nödvändiga för att somna alls.
 
Negativ? Ja, idag har varit en irritationens dag. Sov dåligt och när jag jobbade mina timmar på biblioteket snurrade det konstant för ögonen och tryckte i huvudet. När vi i eftermiddags gick för att handla ville jag bara lägga mig ner i snön och sova. Benen bar inte. Förhoppningsvis blir det bättre inatt. Jag och Tomas tog en kvällsjogging-runda i snöfallet och jag ska snart stänga ned här och varva ned.
lite så känns det. dock från en söndagskväll då vi blev utlåsta, för att nyckeln skevade pga minusgrader, och fick ringa låsjouren..
 
Imorgon ska jag dock träffa min handledare för första gången! Blev tilldelad en idag, över en vecka innan det egentligen var dags men min lärare i uppsatskursen tyckte jag låg före så jag fick en redan nu. Hon kan ha tröttnat på mina mail också med miljoner funderingar och frågor hehe. Men bra ändå! Han svarade snabbt på mailen och föreslog redan imorgon vilket jag först blev besviken på då jag hade sett fram mot en dags sovmorgon och enda dagen att slippa åka iväg men skönt att prata och kanske få lite pepp!
Hoppas verkligen han är en vettig person som också vill vara handledare och är intresserad. Han har skrivit dem teori-kaptiteln jag är intresserad av att använda så det var ju väldigt passande.
 
Hamsterhjulet inom studierna rullar på. Snart är det fredag IGEN och snart är väl våren här också. Vad händer med tiden egentligen?
psykisk ohälsa,

Kommentera

Publiceras ej