- tog kvällsdopp! Badkrukan Maria har trotsat sig själv så många gånger i sommar. Min idé var det också. Tomas hade varit borta hela dagen i replokalen och var inte supersugen på att åka iväg igen. Men jag lyckades övertala honom lite snabbt att ta det där kvällsdoppet som man ju suktar efter på vintern. Dessutom nu när vi (eller ja, Tomas) har egen bil är det ju lite smidigare än buss. Så vid 19 var vi ute på hans familjs landställe.
 
Kan erkänna att vi stängde av AC och fläkt i bilen för att bli svettiga och sugna på bad haha
 
La först in matlådorna med kvällsmiddag i kylen, sa hej till svärfar (som hade egentid..) och sprang sen ned till stranden. 
 
Jag var ganska snabb ner i vattnet. Inte en kvart som sist. Sen simmade vi länge. Rakt ut och in igen, fram och tillbaka. Vattnet har sjunkit i sommar igen så den markanta "stupet" som finns kommer snabbt, så det är bara att kasta sig ut. 
 
vattnet är, vid "normal" sommar (varken denna eller förra sommaren), några meter upp från stegen framme i bilden. I stort sett precis över första steget. 
 
När vi var torra och ombytta så värmde vi våra matlådor och slog oss ned i soffan med Tomas pappa. Såg på engelska antikrundan och bara var. Så himla skönt och avslappnande. Vid halv nio åkte vi hem igen. Men inte för att lägga oss till sängs som vanligt vid 21 utan vi placerade oss på golvet och spelade kort fram till sent.
 
Fin avslutning på en vanlig tisdag <3

Kommentera

Publiceras ej