Sista veckan i maj och helgen som varit spenderades mycket utomhus, mellan studierna för oss här hemma. Vi försöker ta helg, ibland. Nu blev det oerhört varmt dessa dagar, över 25 grader, så det blev lite väl kämpigt. Jag har mer och mer känt att sommar är inte så roligt som när man var liten. Varmt och stressfullt bara. Mycket som man vill trycka in på 2 månader. Men vi började smått i helgen som sagt!
 
 
Vi tog en snabb titt på en utställning på Stadsmuseet innan vi begav oss mot målet - Kärleksparken
 
 
Det är så vackert i Norrköpings industrilandskap! Det var många med oss som var ute denna lördag.
 
 
Så det vi gjorde denna eftermiddag var några timmar UNO med vin. Lagom lulligt i värme och med en del trötthet så hemma sen somnade jag stenhårt på soffan. 
 
Igår, på söndagen, började jag med löptur i värmen under förmiddagen. Har aldrig förstått folks glädje över att kunna löpa för att det är sommar. Höst och vinter är perfekt däremot. Sen kommer pollen och värme.. Nåväl jag har trugat på dessa veckor med lägre ribba bara. 
Under dagen pluggade vi båda men sen mot kvällen (efter många partier UNO igen) tog vi en promenad som slutade i långpromenad runt stan. Vi gick efter att det hade regnat en hel del så det doftade ju underbart! 
 
 Styrde mot Rhododendron-dalen eftersom jag i några år har missat blomningen på våren. Det finns många olika sorter, i alla storlekar och med olika blomstringstider. Men det finns en period när det blommar upp som mest. En del hade blommat över, andra inte kommit än. Tror vi prickade in en bra tid. Jag älskar verkligen blommor och växter. Det är lite som att gå in i en bokhandel för mig - jag kan gå runt i flera timmar och bara titta och känna på allt!
 
 
 
 
 
Slut på blomsterprakt!
 
Hade ett söndagsinlägg i huvudet, en veckorreflektion, men det blev inget. Veckan som gått blev full av olika utmaningar som tog energi från mig men som jag ändå är stolt över. Stöttningen här hemma betyder allt och gör det värt så jag går ändå in i en ny vecka hyfsat stärkt.
 
 
psykisk ohälsa,

Kommentera

Publiceras ej