Idag firar jag och Tomas 3 år. 1 maj är enkelt att komma ihåg, tacksamt. 
 
Vi hade tänkt en helg i Stockholm men sparade pengarna till i sommar så istället åkte vi ensamma ut till hans familjs landställe fre-sön. Minst lika bra eftersom vi älskar stället! Ingen dator eller uppkoppling, ingen stress, ingen planering. 
När vi kom ut på fredagskvällen blev den snabbt ner i soffan framför teven. För ja, vi har ju ingen teve så det är faktiskt ganska tankebefriande att kolla kunskapskanalen tillsammans. Betydligt mindre påverkande än internet-världen som jag är så trött på. 
 
 
Lördagen och söndagen bestod mestadels av kaffe och slöhäng. Fick sällskap under söndagen av delar av hans familj och kvällen avslutades i stan, på Cinema med svärfamiljen. Alltså denna helg rann iväg men det var välbehövligt!
 
 
3 år känns som en jäkla lång tid men det är det endå inte. För förhoppningsvis ligger det fler år framför oss. Vi skulle lika gärna kunnat ha varit tillsammans längre för så känns det. 
Tänk att vara så bekväm med någon, som vet allt om en. Från huvudproblem till magproblem. Ingen censur i denna relation.
Nu ikväll ska vi laga lite mat igen, även vi firade hela helgen i stort sett. Sen börjar veckan igen! 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej