Morronluddig i huvudet idag, minst sagt. Hela veckan har varit dimmig men det har sina orsaker som stavas PMS. Intressant att jag först tänkte att det var för privat att skriva men sen bannade jag mig själv. Det borde vara en av de naturligaste sakerna att kunna prata om. Så känsligt allt som har med mens att göra, särskilt för dem som har det. 
I alla fall så är veckan innan mensen nästan värst, rent psykiskt, och några dagar innan kommer det flera fysiska problem som huvudvärken, svullnaden på diverse ställen och rena sjukdomssymptom. Jag blev förvirrad i helgen tills jag kolllade kalendern och insåg att det förmodligen är dags nu igen på fredag. Glad att perioderna är hyfsat regelbundna. När man då kan se ett samband så skänker det en viss tröst att det tunga nog går över om en vecka och inget man tänker eller känner är sant. 
 
Försökte förklara för sambon igår men det är svårt. Det känns som jag jämt klagar på huvudvärk och allt annat så det blir mindre trovärdigt till slut haha Ingen tror att vargen kommer till slut, ni vet.
 
Tack vare detta luddiga i huvudet har sömnen varit dålig. En massa tankar och gamla grejer får ta mer plats än vanligt och analyserande kryper inpå. Båda här hemma snurrar i sängarna om nätterna för tillfället så det gör inte saken lättare. 
 
Men idag tog jag mig upp än en gång! Jag har föreläsning 13-15 idag men ska in till 10 för att sitta på skolan och plugga. Skriva på ett seminarium till nästa vecka i moralfilosofin. Är man där har man absolut inget att göra och jag trivs i miljön. Så då ger jag mig 3 h att bara köra på, läser på bussen fram och tillbaka samt föreläsningen då. Det blir bra studietimmar.
 
Moralfilosofin är intressant, teorierna är ganska lättförståeliga och så. Men jag har så svårt att praktisera dem på fall och tänka ett steg utanför. De andra ämnerna har mer konkreta saker att komma ihåg och strukturera upp. Mitt minne fungerar bättre på att komma ihåg epoker+genre+inriktningar etc än att problematisera olika värdefrågor. En utmaning denna kurs minst sagt!
 
 
Jag gillar mina morgon-cambilder, som ett roligt collage efter ett år. 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej