Ny vecka med näsan i böckerna. Idag sitter jag själv hemma över dagen vilket passar bra till studierna. Har även hunnit med morgonlöpning innan jag satte igång samt storstäd som pluggpaus. Vi har dränkt lägenheten i pollen senaste dagarna samt mosade getingar.
 
 
Hoppas på en lite produktivare dag idag, än vad jag lyckades med igår. Fick ett jäkla IBS-skov som gjorde mig sängliggande hela dagen i fosterställning. Som tur är kan man läsa i sängen så jag fick till tentastudier någorlunda i alla fall. Skovet kom förmodligen från lördagens grillkväll med svärfamiljen. 
Skoven är lite olika. Igår yttrade det sig genom uppblåst mage med strålande smärta i hela överkroppen, alltså inte centrerat till tjocktarmen, utan överallt. Ibland är det bara vissa ställen som värker och svullnar. Men som det igår gör det omöjligt att räta på sig, så när jag väl behövde resa mig blev det ostbågestilen. Som tur är lugnade det ner sig mot kvällen så jag kunde sitta upp när jag och Tomas lyssnade på musik och spelade UNO några timmar tills vi la oss.
 
Idag är det lite lugnare dock! Det är ett evigt balanserande med maghälsan. Den är fruktansvärt opålitlig och olojal.
 
Denna vecka kommer att gå åt i snabb takt känns det som. På onsdag är det tentadags 8-12. Sen ska jag träffa min mentor en sista gång kl 13 så jag ska stanna kvar på skolan efter tentaskrivningen och passa på att plugga till nästa tenta. Sen ev. kompisträff och så fika med mamma som traditionen bjuder varje vecka. Men mest så blir det en sista satsning på plugget en vecka framåt innan sista skrivningen 1 juni. Skönt!
 
 
IBS, morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej