Idag gjorde jag både och. Jag satt uppe inatt ett tag på grund av smärtor i magen igen, samt i bröstkorgen. Förmodligen kopplat till IBS som vanligt men blev ändå orolig. Det var lite utöver det vanliga. Då jag inte kunde ligga på någon sida, och inte på rygg eller mage heller, så satte jag mig helt enkelt i fåtöljen och försökte andas igenom det. Det släppte inte helt men jag kröp tillbaka till sängen efter en timme och försökte somna. Smärtan satt kvar under morgonen också så jag var glad att jag inte hade tider att gå iväg till.
 
När Tomas gick vid halv åtta tog jag mig upp i alla fall, drack mitt morgonkaffe och hoppades att det skulle lösa problemet, dvs gå på toa. Successivt har det släppt men det är fortfarande sjukt mycket rörelse i tarmarna som gör ont. Vet inte om det är från helgens intag av smågodis och digestive, det brukar ta några dagar att återställa. Nåväl, det prickade in den regniga hemmadagen. 
 
Jag tog en lättare styrkepass imorse för jag inte hade energi eller lust att ta mig till skogen. Lyssnade på både huvud och kropp.
Sen har jag mestadels pluggat, städat däremellan och läst lite till. Sen på eftermiddagen tog jag en efterlängtad löptur i regnet - huvudet ville mer än kroppen till en början men sen hakade den på väldigt snabbt. Älskar att springa i regn! Luften är klarare, svalt och god doft utomhus. Perfekt! Jag har även lyckats hålla mig vaken idag så förhoppningsvis får jag sova gott inatt.
 
Det är så otroligt lummigt utanför våra fönster nu, träden är så fluffiga och fina. Det liksom smälter ihop fram tills Vrinneviskogen börjar så det ser ut som att vi bor mitt i skogen. En klar fördel att bo på femte våningen. Det ser lite ut som regnskog med alla träd, fukt i luften och ett speciellt ljus. 
 
 
Från förra året men samma tidpunkt. Vi har de fint här! 
Nej nu måste jag tillbaka till böckerna. Längtar efter samboskapet som kommer hem sent idag. Men bättre sent än aldrig.
IBS,