Ingen före- och efterbild, icke bulle i ugnen heller. Möjligtvis någon i buken med knivar. 
Vanlig IBS-mage. Dagens läge och många gånger innan dess också. Lika obekvämt som det ser ut. Därför är jag gärna på hemmaplan när det bryter ut. Är så obekväm med kläder och det gör förbannat ont.
 
Dem här dagarna finns inte mycket att göra åt det. Har inte hittat någon mirakelkur tyvärr ännu. Idag har jag dessutom gjort felet att äta ett äpple och ett halvt tortillabröd, och intagit maten för snabbt.
Det kan gå ibland, men inte i skoven. Ingen stark mat, inga snabba kolhydrater, lök, frukt, socker, kolsyrat, te etc. Jag gör nästan alla fel haha
 
Just stressdelen är lurig ibland. Jag vet att jag har sjukt mycket omkring mig från senaste veckorna men det är fortfarande på en nivå som jag tycker om. Dvs mycket i skolan som är intressant. Men det vet ju inte kroppen om. Mental stress är mental stress helt enkelt. Oavsett rolighetsnivå. 
 
Att man dessutom stressar upp sig över att man stressar så att IBS blossar upp gör ju inte att man stressar ned..:))
 
Idag, som alla andra dagar av de gågna veckorna, har jag suttit med näsan i böcker och antecknat frenetiskt till konsttentan imorgon. Med pauser för att handla och en promenad i solen, samt lite omplantering av växter som hade börjat odla svamp. Avbrott är viktigt fortfarande, oavsett vad man gör. Oftast ett träningspass men idag tog jag vilodag. Ett annat avbrott är att byta ämne - man pluggar fortfarande men med en annan inriktning. Så nu senaste timmarna har jag kollat upp, antecknat och läst till litteraturseminariet nästa vecka. Så man vilar OCH pluggar. 
 
Torsdagar, och tisdagar, är vanligtvis dagar som jag är själv hemma till sen kväll. Tomas har oftast föreläsning kring lunch och sen repar han direkt efter till väldigt sen kväll. Ofta är det skönt men jag blir som en hund efter kl 20 som är alldeles förväntansfull vid dörren, tills han kommer hem.
 
Nu sitter jag och käkar mat och funderar på att öppna dokumenten igen till konsten. Jag känner mig samtidigt klar, det går inte in mer. Nu vill jag bara skriva av den så jag kan fokusera på nästan tenta!:)
 
 
IBS,

Kommentera

Publiceras ej