Inatt stog vi och tittade på det här via lägenheten. Hade inte märkt något under kvällen då vi hade dragit ned persiennerna i vardagsrummet men såg via köket alla blåljus. Kollade lite snett vänster och såg gamla ladan/motionshus i full brasa. 
 
Jag tycker det är sjukt obehagligt. Jag är så himla rädd för bränder. Jag har förvisso uppträtt med eld men det ger en också respekt för det. Min stora rädsla, sen jag har varit liten, är brand i hemmet. Oerhört nojjig fortfarande, som vuxen. Jag känner rökdoft jämt och tror att allt är påväg att börja brinna. Alltid potentiella flyktvägar var jag än är..
 
Det här inatt är så tråkigt också, men vad jag vet står ladan tomt sen många år dvs inga djur. Bredvid står dock häststall och villaområden, dessutom med hela Vrinneviskogen bakom, som brunnit fler än en gång. Det smäller ganska mycket smällare och annat i området och inatt/igårkväll var inget undantag. Jag hoppas det inte var dum idioti som startade branden. Det pyr väldigt mycket rök fortfarande.
 
Hur som. Vaken är en. Trots att jag la mig vid ett igår. Hade en dålig kväll och ville sen inte gå lägga mig. Men nu är ny dag!
 
 

Kommentera

Publiceras ej