Igår skrev jag av sista tentan, firade med mat tillsammans med några klasskamrater i Linköping och nu på morgonen ligger jag i soffan med kaffe och ska börja se lite serier. Tomas åkte innan halv sju så jag har varit vaken sen dess. 
 
 
Ja, nu har jag ju en sommar framför mig som, förutom de flesta helgerna i juni och juli, är ganska oplanerat. Så jag tänkte att det är perfekt att se över vanor, pröva nya rutiner, kanske bryta något osunt för mig. 
 
Jag vet av erfarenhet att jag inte kan anmäla mig till kurser pga prestation och att passa tider fungerar inte längre. Jag blir stressad av tider och liksom kraschar den dagen. Jag kan inte heller ha för stora mål som går utanför vardagslivet. Det ska passa mitt liv nu, som senare. Det får inte heller vara kroppsfixerat. Så vad har jag kvar då?
 
- morgonmeditation
- mer yoga
- måla med färger. kanske ett motiv-tema att hålla sig efter så det blir lättare, eftersom jag har så dålig fantasi
- läsa böcker jag vill läsa, förmodligen mer facklitteratur
- spendera tid i skogen, både här i Vrinnevi och ute hos föräldrarna i Kolmården. Jag är mycket i skogen och springer men jag tänkte mer som promenader också. 
 
Målning och yoga är de främsta målen att få till rutin. I alla fall 2 gånger i veckan. Jag ser fram mot att låna massa böcker som jag kan läsa utan att analysera och memorera utan bara för skoj skull. Kanske något utanför utbildningens ämnen också. 
 
Får väl se hur det blir! Nu ska jag ha en skön morgon.
 
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej