Känslan av att vakna utvilad är så ovanlig att jag tror att jag är sjuk när jag vaknar. Utan huvudvärk och darrningar. Så härligt! Lagom för att ta sig iväg till skolan.
 
Dock en hel drös med drömmar inatt som var allt än lugna så jag vet inte hur utvilad hjärnan är. Förstår inte vad allt kom ifrån, jag läste ju bara om renässansen igår innan läggdags haha
 
Nu sitter jag med min kaffekopp och ska gå snart. På bussen ska jag lyssna på pod tror jag. Jag har fastnat för detta fenomen som har funnits väldigt länge men aldrig lockat. Men på sr.se hemsida har jag hittat en drös med poddar som är så intressanta! Speciellt om kropp och hälsa och de från filosofiska rummet. I helgen lyssnade jag på bland annat om utmattningsdepression, en om överträning. Sen från "filosofiska rummet", om identiteten som kommer med ens namn samt en om "känsligt läge", hur man läser av situationer m.m.
 
Dessa är ca 55 minuter långa, blandade intervjuer med experter, forskare, "vanligt" folk och dessutom ur flera perspektiv som jag uppskattar. Det ger tankar och funderingar som jag vill att podd ska ge. Den om överträning och samhällets syn på träning, prestation etc lyssnade jag på när jag cyklade på gymmet i helgen vilket var lägligt nog. 
 
Får se hur resterande dag reder sig. Känns som måndag eftersom jag var hemma igår. Men veckan rinner väl iväg som vanligt.
 
 

Kommentera

Publiceras ej