Vad snabbt man kan tröttna på datorn. Sitter och pluggar för fullt om dagarna nu igen, litteratur-tenta på måndag. Sen måste jag komma igång med historian igen, som jag lovat mig själv sen i julas. Kommer bli lite meckigt att plugga till den när nya kursen sen har satt igång eftersom vi alltid har så jäkla mycket att läsa varje vecka i dessa fyra ämnen. Såg också att jag har minst en, tror det var två, tentor i mars som kommer också. 
 
Nåväl!
 
Dagarna ser likadana ut- börja plugga vid 8-9, träna, plugga, vila/powernapa eftersom jag inte sover om nätterna, plugga lite igen, slöa, klaga över dåligt samvete att jag slöar o inte pluggar, lägger mig och snurrar i sängen till 1-2.
 
Jag ser faktiskt fram mot kursstart. Eller först till måndageftermiddag nästa vecka då jag har skrivit klart. SEN ser jag fram mot nästa start. Tänker mig att denna termin kommer att gå lika snabbt som första! Dessutom tror jag att man kommer anteckna smartare nu när man vet vad man letar efter på föreläsningarna. Jag saknar vissa anteckningar nu känner jag, det jag trodde inte var så viktigt. Så man lär sig och jag tror termin 2 blir bättre läromässigt.
 
Försöker få ihop epokerna i litteraturen. Blandar ihop lyriken med epiken eftersom allt heter "poesi", snubblar på versmått och namn. Men jag tror jag har det. Eller jag vet inte. Beror på vilken dag det är. Det är precis som sist - varannan dag självförtroende. Problemet är väl att få ner det i ett bra essä-svar, liksom rent och snyggt. Jag har det i huvudet i alla fall. Det är bara att fortsätta läsa och skriva ned allt. 
Jag önskar jag hade mer tid till det för det är också väldigt intressant! Kan knappt vänta till ett år när man får fördjupa sig i ETT ämne och inte fyra. Det är det som driver mig faktiskt.
 
 
fyndade nya koppar i fredags på myorna! Två stycken så två åkte ur hemmet också. Regel här hemma bland plotteriet - en in-en ut.
 
 
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej