Funderar på vad jag ska skriva här ibland. Händer inte så mycket i vardagen liksom. Eller jo för mig gör det, men kanske inte alltid sådant man kan printa ned. 
 
Igår började jag morgonen med lång löptur och vid 10 blev jag och Tomas hämtade för att åka till Linköping till hans syster och småttingarna. Som tur var hade jag hemmastudier, istället för föreläsning på plats, så det passade bra. Bebisgos, mat, kaffespill, barnvagnspromenad med Tomas och hund. Tur man inte gick i Norpan haha
Hemma sen gick jag genom dokumenten till morgondagens seminarium i filosofi. Har inte satsat så mycket på det pga plugg till tentan på fredag. Skrivit ned lite, läst igenom, har ett hum om texten och argumenten. Det går nog bra. Min grupp börjar 13.15 imorgon så jag har tid på morgonen också. 
 
Idag hade vi föreläsning i konsten, arkitekturen under renässans och barock. Svepte förbi snabbt som attan och plötsligt satt man på bussen hem igen. 
Dock! Under den lilla rasten kollade jag mailen och såg att jag fått svar på en spontan arbetsansökan jag gjorde förra veckan, så på fredag, denna vecka, ska jag på intervju! Kl 11. Det skulle ta max 30 min så jag kommer hinna med bussen 12.15 till tentan. Tur det! Man vill ju inte krångla med tider när man har fått en sådan möjlighet. 
 
Så mina tankar maler mest kring historia och intervjun. Imorgon efter seminariet ska jag skriva ned och förbereda mig inför den, så jag har lite konkreta svar på eventuella frågor. Försvara det man skrev i brevet hehe
 
Det jag känner nu, som jag inte gjort tidigare år, är att jag är lugnare. Min situation hänger inte på denna intervju, min ekonomi är inte beroende av detta (även om det skulle underlätta) utan mer som en positiv extra grej. Kanske helg, kanske sommarjobb, kanske extra. Jag skulle ha något mer att fokusera på än studier. Så jag känner mig ganska lugn!
 
 
 
Så idag när jag kom hem vid halv två var jag vid gott mod. Efter lunchen satte jag mig med historiaplugg till strax efter kl 16. Tog en lugn, kortare joggingtur innan jag satte mig igen med boken. Vid halv sju gav jag upp och satte mig med youtube. Borde läsa till imorgon men nej jag orkar inte.
 
Ja en kort anteckning om vardagen för mig själv. Denna vecka kommer förmodligen rulla på ganska snabbt.
Torsdag- seminarium, studier, förberedande
Fredag - arbetsintervju + tenta
Lördag - semmelfika med mamma och på kvällen middagsdejt med Tomas
Söndag - Säga hej då till Tomas som åker iväg en vecka till Bryssel med klassen. Tomt det kommer bli!
 
 

Kommentera

Publiceras ej