Tisdagen spenderades hemma igår. Jag har haft illamående några dagar och igår på morgonen kände jag att det inte skulle fungera att åka vinglande buss till och från Linköping och orka genom föreläsning. Så Tomas var iväg och jag kunde sitta på hans plats vid fönstret och skriva rent litteraturanteckningar och plugga. Skönt ändå.
 
 
Nu ser det ut såhär. Började redan igår, men det är fortfarande plus så det blir liksom inte långvarigt. Jag har varit inställd på vår, som många andra, när det i några dagar har varit barmark, soligt och vårfågelsång. Nåväl. Förhoppningsvis kommer jag ut på en runda idag i varje fall, jag gillar att springa i snö men blivit bortskämd med asfalt denna vinter. 
 
Mitt illamående sitter i men jag tror inte det är något magsjukt eller liknande. Jag trodde det i måndags men kom på att det förmodligen är nervositet och stress. 
Jag ska till psykologen på fredagmorgon och jag har, sen jag fick tiden för två veckor sedan, tänkt avboka den. Ungefär varannan dag känner jag "okej det blir bra" sen tänker jag "nej jag orkar verkligen inte" nästa dag. Så. 
Jag är ett geni på att framkalla scenarion i huvudet och jag har MASSOR utav negativa inför mötet.
 
Jag har försökt förr men slutar alltid med att man inte blir tagen på allvar, att det blir fokus på fel sak, att man inte kan förklara sig eller att man känner sig dum i huvudet. Jag har nog stött på fel personer och jag vet att det ofta kan bli såhär. Och att skriva det här får en nog att framstå som pessimist som inte tar emot hjälp. Men det är svårt att förklara för en annan människa vad som pågår. För det är så mycket jag funderar på. Och det är mycket att förklara, berätta, gå tillbaka till. Som jag inte orkar men måste för allt sitter ihop och måste komma ut. Dessutom har jag ofta upplevt att man får en stämpel som en störd som inte vet vad en pratar om. 
 
Så det blir att jag nu gått runt och övat på "försvarstal". Jag fick med mig så mycket skit från förra försöket för 1.5 år sedan att jag drar alla över samma kam. Men jag hoppas hen är vettigare denna gång. Inte samma person såg jag i alla fall. 
 
Nu ska jag sippa på mitt kaffe innan jag ska ge mig ut i vädret och till bussen! Och dra på den positiva sidan!
 
psykisk ohälsa,

1 kommentarer

Lillemmish- mode - inspo

22 Feb 2017 07:56

ha en bra dag!

Kommentera

Publiceras ej